Collecte fonds gehandicaptensport

In Nederland zijn er veel mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten voor mensen met een handicap is anno 2017 nog steeds niet vanzelfsprekend en de missie is om er voor te zorgen dat de gehandicaptensport dat op een dag wel is. Pas dan is de wedstrijd gewonnen.

Het fonds gehandicaptensport probeert tijdens de landelijke collecteweek zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Er is namelijk veel geld en begeleiding nodig om gehandicapten te kunnen laten sporten. Black Boys weet daar alles van en daarom doen we dit jaar mee aan de collecte van het fonds gehandicaptensport met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat onze G-afdeling de beschikking krijgt over de benodigde materialen en mee kan doen aan de G-competitie.

De collecte van het gehandicaptenfonds is in de week van 26 maart tot en met 1 april 2017 en in die week gaan spelers en speelsters van het G-team samen met hun begeleiders de wijken Noorderhoek 1 en Noorderhoek 2 in om te collecteren. Dat doen we op de woensdagavond in plaats van de gebruikelijke training.

Steun het fonds gehandicaptensport, want dan steunt u onze G-afdeling.