Co sponsorgroep

Als lid van de VV Black Boys co sponsorgroep draagt u €300,00 inclusief BTW per jaar bij. De contractduur
bedraagt ten minste drie jaar. De inkomsten uit de VV Black Boys co sponsorgroep worden verdeeld
over de verscheidene onderdelen van de vereniging. Alle leden van de co sponsorgroep
zullen waar mogelijk meegenomen worden met het programma van de hoofd sponsorgroep.

Meer informatie?

Of het nu gaat om een nieuwe uitrit of de bestrating in uw voor- of achtertuin. Het vakmanschap van Nicky de Vries Bestratingen staat garant voor een prachtig eindresultaat, waarvan u na die tijd nog vele jaren kunt genieten.

Communicatiedeskundigen, die via effectieve mediatechnieken bedrijven helpen om hun producten en/of diensten beter in de markt te zetten en nieuwe klanten te werven, om zodoende de verkoopresultaten te verbeteren.

Nota Infra is een gecertificeerd bedrijf en gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van bestrating. Het bedrijf is al enkele malen beloond met en genomineerd voor de prijs van beste machinale bestrater van Nederland.

Specialist in professionele werkkleding voor mensen op de werkvloer. Dassy levert werkbroeken, -jassen, -vesten, overalls en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de allerlaatste veiligheidsnormen.

Bekend om zijn goede prijs-/kwaliteitsverhouding tovert Koos van der Zwaag Bestratingen uw tuin of toegangspad om tot een waar kunststuk. Sierbestrating die bij velen een jaloerse blik in de ogen zal geven.

Of het nu gaat om een nieuw toegangspad, een nieuw terras of de complete bestrating van uw voor- of achtertuin. A. de Jong Bestratingen levert al uw bestratingswerk snel, nauwkeurig en tegen een betaalbare prijs.

Vakmanschap is meesterschap. Dat is de juiste kwalificatie voor dit bestratingsbedrijf. Met een jarenlage ervaring als solide basis, is W. de Vries Bestratingsbedrijf het vertrouwde adres voor al uw bestratingswerk.

Een jong, modern bouwbedrijf in de meest brede zin van het woord, waarbij kwaliteit voorop staat. Uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht en betrouwbare werkwijzes zijn de kernwaarden van Faberbouw.

Vernieuwend, dat is wellicht de beste kwalificatie voor dit jonge bedrijf. Vernieuwend als het gaat om ontwerpen en gebruikte materialen, want daarin weet Alex van der Zee Bestratingsbedrijf steeds weer te verrassen.

SAMEN SCOREN

Heeft u eventueel ook interesse om sponsor te worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de VV Black Boys sponsorcommissie!

NEEM CONTACT OP