Co sponsorgroep

Als lid van de VV Black Boys co sponsorgroep draagt u €300,00 inclusief BTW per jaar bij. De contractduur
bedraagt ten minste drie jaar. De inkomsten uit de VV Black Boys co sponsorgroep worden verdeeld
over de verscheidene onderdelen van de vereniging. Alle leden van de co sponsorgroep
zullen waar mogelijk meegenomen worden met het programma van de hoofd sponsorgroep.

Meer informatie?

Sportcafé “de Sneeker”, het gezelligste sportcafé van Sneek en omstreken, waar sporters voor, tijdens en na de wedstrijd terecht kunnen voor een bakje koffie, een broodje kaas, een Sybe Sloatsje, een wijntje of gewoon een biertje.
Teks tekst tekst Teks

EP: Mensonides beschikt over een team van experts die u graag adviseren op het gebied van beeld, witgoed, geluid en klein huishoudelijk apparatuur. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel aangeschreven.
Teks tekst tekst Teks tekst tekst Teks

Schuim met Pluim is dé stadsbistro van Sneek die in het teken staat van casual dining. Dat wil zeggen losjes dineren met een vriendengroep, met kippengerechtjes, speciaalbiertjes of desgewenst een goed glas wijn.
Teks tekst tekst Teks

Bij Alex’s Snackcorner kunt u kiezen uit een ruim assortiment snacks, vers gebakken friet, diversen sausen, slaatjes en blikjes fris. Onze specialiteit is ons “Patatje Alex” Onze medewerkers helpen u snel en vakkundig.
Teks tekst tekst Teks

Brandmerck is als Google partner gespecialiseerd in de optimalisatie van de vindbaarheid van bedrijven op internet. Het bedrijf zorgt er met de juiste online strategie voor dat jouw website in zoekmachines zoals Google goed vindbaar is.

Of het nu gaat om een nieuwe uitrit of de bestrating in uw voor- of achtertuin. Het vakmanschap van Nicky de Vries Bestratingen staat garant voor een prachtig eindresultaat, waarvan u na die tijd nog vele jaren kunt genieten.

Deze vrienden ondersteunen de club waar nodig en dit wordt uiteraard zeer gewaardeerd. Jaarlijks zullen de leden van de vrienden van Black Boys, door middel van een vergadering, bekijken waar het opgespaarde bedrag het beste van past komt.

Nota Infra is een gecertificeerd bedrijf en gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van bestrating. Het bedrijf is al enkele malen beloond met en genomineerd voor de prijs van beste machinale bestrater van Nederland.

textielstra.nl is voor veel sportverenigingen de uitkomst. Een eigen unieke webshop, keuze uit gerenommeerde merken, een eigen contactpersoon, aanbiedingen rechtstreeks naar de leden en financieel resultaat voor de club.

Bekend om zijn goede prijs-/kwaliteitsverhouding tovert Koos van der Zwaag Bestratingen uw tuin of toegangspad om tot een waar kunststuk. Sierbestrating die bij velen een jaloerse blik in de ogen zal geven.

Of het nu gaat om een nieuw toegangspad, een nieuw terras of de complete bestrating van uw voor- of achtertuin. A. de Jong Bestratingen levert al uw bestratingswerk snel, nauwkeurig en tegen een betaalbare prijs.

Vakmanschap is meesterschap. Dat is de juiste kwalificatie voor dit bestratingsbedrijf. Met een jarenlange ervaring als solide basis, is W. de Vries Bestratingsbedrijf het vertrouwde adres voor al uw bestratingswerk.

Faberbouw is een modern bouwbedrijf in de brede zin van het woord. Mede dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij, in gezamenlijk overleg met u, tot een functioneel en fantastisch eindresultaat komen.

Bestratingsbedrijf van der Zee staat garant voor een nette en vlotte uitvoering van alle werkzaamheden. Service en nazorg zijn niet alleen belangrijk voor u maar ook voor ons. Dit is immers ons visite kaartje!

De marktleider als het gaat om het aanbrengen van krimpfolie als verpakking van elk gewenst object en daarnaast leverancier van windreducerend steigergaas en bouwer van veilige steigers in elke afmeting.

RVS Bewerking Hermans is een bedrijf gespecialiseerd in R.V.S. Zij bewerken RVS, en aan RVS gerelateerde materialen en realiseren de meest uiteenlopende producten. Maatwerk is waar zij voor staan.

SAMEN SCOREN

Heeft u eventueel ook interesse om sponsor te worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de VV Black Boys sponsorcommissie!

NEEM CONTACT OP