“Black Ladies” bij Black Boys

Na een oproep op social media is Black Boys bijzonder verheugd melding te kunnen maken van het feit, dat bij onze club inmiddels twee groepen dames met trainen zijn begonnen. Hoewel bij de jeugd al een aantal meisjes actief zijn, hebben de “Black Ladies”, nadat het voetbal op een korte periode in het verleden na ruim negentig jaar een pure mannenclub is geweest, nu dus opnieuw hun intrede in de rijen van de “Boys” gedaan.

Daarmee beschikt Black Boys naast de senioren, de junioren en de afdeling G-voetbal, nu dus ook over een afdeling vrouwenvoetbal. Die afdeling zal  in de rest van dit seizoen alleen trainen, maar met ingang van volgende seizoen zullen de dames ook aan de competitie deelnemen. Hieronder staat al vast een kleine “sneakpeak” van het tenue, waarin de dames zullen spelen en waarin een kleine, maar zeer fraaie verwijzing naar het vrouwenvoetbal is aangebracht.

Black Boys heet de dames van harte welkom en hoopt dat zij sportief en anderszins heel veel plezier aan het voetballen bij onze club zullen beleven.

step0003-1