Black Boys week bij Poiesz Noorderhoek

Deze week, 20 t/m 26 maart, is het VV Black Boys week in de Poiesz Noorderhoek. Tijdens een ‘actieweek’ mogen deelnemende verenigingen op toerbeurt extra reclame maken in het filiaal waarin zij een koker hebben. VV Black Boys maakt hier zoals op de foto’s te zien uiteraard graag gebruik van! Bovendien zullen er aanstaande zaterdag 25-03-17 meerdere jeugdleden aanwezig zijn om de speciale bakkerij aanbieding, te weten; 4 heerlijke donuts met 15 sponsormunten, te verkopen.

De Poiesz Jeugdsponsoractie loopt nog tot 2 april aanstaande. Haal uw boodschappen dus bij de Poiesz en gooi die munten in de koker van VV Black Boys, want zoals onze slogan ook luidt; “Gooi in onze koker uw sponsormunt, als u de jeugd van VV Black Boys een toekomst gunt!”

IMAG1542 IMAG1543