Black Boys JO19-1 trapt af

Onder het genot van een hapje en drankje werd afgelopen vrijdag het seizoen 2017-2018 afgetrapt door de spelers en de staf van vv Black Boys JO19-1. Vanaf dit seizoen zal het ‘nieuwe’ team uitkomen in de 3e klasse.

Tijdens de bijeenkomst werd al gelijk duidelijk dat de technische staf er geen gras over laat groeien. Met een keurige presentatie werden de spelers welkom geheten bij de “Boys”. Tijdens deze presentatie werd uitgelegd wat dit seizoen de ambities zijn en hoe de staf dit wil bewerkstelligen. Zo staat er op 5 augustus, bij de eerste training, gelijk al een hele dag training op het programma. Verder wordt er een training georganiseerd op een locatie ergens in de provincie. Daarnaast worden er nog een aantal oefenwedstrijden gepland en neemt de ploeg deel aan het bekertoernooi.

Zoals al eerder gememoreerd, zal de eerste training plaatsvinden op 5 augustus. De weken erna zal er per week 3 keer getraind worden totdat de eerste bekerwedstrijd gespeeld zal worden. Dit seizoen is dat op 2 september. De tegenstanders in dit toernooi worden eind juli bekendgemaakt alsmede ook de indeling van de competitie.

Al met al hebben we een goede eerste bijeenkomst gehad en hebben spelers en staf afgesproken er een leuk en sportief seizoen van te maken.

Binnenkort zullen wij meer bekendmaken over de selectie, technische staf en het programma van de voorbereiding.

Met vriendelijke groet,

Technische staf vv Black Boys JO19-1