Black Boys JO19-1 is begonnen

Op zaterdag 5 augustus is de, uitgedunde, selectie van vv Black Boys JO19-1 begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanwege de zomervakantie mist de ploeg nog de nodige spelers, maar de basis van het elftal is dus druk met toewerken naar de eerste wedstrijden van het seizoen.

De ploeg startte de dag met een pittige eerste training. Na de training stonden er soep en broodjes klaar om de lege maag te vullen. Na deze lunch stond er nog een voetvolleytoernooitje op het programma. Na deze 2 sessies waren de spelers en technische staf moe, maar tevreden over de gang van zaken.

Inmiddels hebben de spelers, overigens zijn er nog steeds veel spelers op vakantie, er al weer een aantal trainingen opzitten en werkt men toe naar een eerste oefenwedstrijd. Deze zal waarschijnlijk plaatsvinden op zaterdag 26 augustus.

De technische staf is zeer tevreden over de inzet van de spelers en kwaliteit van de trainingen. We zien de toekomst dan ook zeer positief tegemoet.

Selectie van vv Black Boys JO19-1

1. Abele de Wit
  2. Brian Jillings
  3. Camiel Vanmunster
  4. Dennis Wiersma
  5. Giovanni Bleeker
  6. Joel Rooij
  7. Kenny Terpstra
  8. Luuk Jerusalem
  9. Martijn Jetten
  10. Max Hofstra
  11. Rick van der Beek
  12. Robert-Jan Scheffer
  13. Sergey van den Bosch
  14. Sjoerd Bonnema
  15. Timo van Alphen

Op zaterdag 2 september speelt de ploeg de eerste wedstrijd in het bekertoernooi. Om 11.30 uur is in Damwoude SJO Broekster Walden JO19-2D de tegenstander. Daarna volgen op 9 en 16 september nog wedstrijden tegen SJO Bergum BCV Combinatie JO19-3 (thuis) en FVC JO19-2 (uit).

Zaterdag 23 september zal de competitie starten. Momenteel is de KNVB nog druk bezig met de indelingen zodat de tegenstanders nog niet bekend zijn.

Iedereen is ook van harte welkom om een training van JO19-1 te komen bekijken en zo kennis te kunnen maken met de spelers.