Black Boys JO11 wint overtuigend

Vanavond (woensdag 20-09 red.) moest Black Boys JO11 de bekerinhaalwedstrijd spelen tegen Mulier JO11-2, deze wedstrijd zal de spelers nog lang in het geheugen staan.

Om 18.30 stonden de spelers en speelster van Richard de Jong, Johan Bosma en Bram van der Werf klaar voor de aftrap. Scheidsrechter Dennis Kempen liet de aftrap verrichten op een redelijk veld op sportcomplex Schuttersveld. Vanaf het begin van de wedstrijd was Black Boys de betere partij en gaf Mulier weinig kans tot voetballen. Keeper Daniël had weinig te doen, maar wat hij deed was goed. Hij hield de hele wedstrijd de nul!

De doelman van Mulier had meer te doen en kreeg maar liefst 12(!) treffers om de oren van de Black Boys spelers. De doelpunten werden gemaakt door Jordy (4x), Winné (3), Justin van der Werf (2), Djaro, Dennis en Justin de Jong (allen 1).
Naast de doelpuntenmakers en de keeper waren er nog 4 spelers die zorgden voor de solide verdediging en goede voorzetten; Sem, Oreylly, Mohammed en Hassan.

Black Boys JO11 – Mulier JO11-2       12-0

Komende zaterdag moet JO11 weer voor de competitie, hopelijk kan dan LAC Frisia JO11 aan de zegekar gebonden worden!