Black Boys-jeugd herdenkt Kitty

Afgelopen zaterdag hebben de jeugdleden van Black Boys gezamenlijk op sportcomplex Het Schuttersveld in aanwezigheid van haar kinderen, beide jeugdlid van Black Boys, op indrukwekkende wijze de veel te jong overleden Kitty van den Brink herdacht, die vorige week haar strijd tegen kanker moest opgeven.

step0002Ten behoeve van die herdenking was de wedstrijd tussen Oudega/HJSC F2 en Black Boys F1 omgedraaid, zodat alle jeugdleden aanwezig konden zijn. Die kwamen in Black Boys-tenue met witte ballonnen het veld op om zich vervolgens in een kring op te stellen. Na een korte toespraak werden de ballonnen ter nagedachtenis aan Kitty van den Brink opgelaten en kwam aan de herdenkingsbijeenkomst een einde.

Aan de gedachten aan Kitty van den Brink zal bij Black Boys echter niet een einde komen, want die zullen voor altijd bij deze dappere vrouw zijn, die wij zo graag bij de jeugdwedstrijden van onze club nog veel langer in ons midden hadden gehad.

Er is ook videobeeld materiaal beschikbaar op Youtube

Het jeugdbestuur bedankt De Toverbal en Soraya Rusticus voor het mede mogelijk maken van deze herdenking.