Black Boys doet mee aan Rabo Ledensponsoring

Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland houdt ook dit jaar weer de actie Rabo Ledensponsoring. Bent je lid van Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland? Dan kunt je € 5 van het sponsorbudget van de bank weggeven aan uw favoriete vereniging, stichting of instelling.

advertentie_2016Ook Black Boys heeft zich aangemeld voor deze actie. Black Boys is bekend onder nummer RLS375. Dit nummer heb je nodig bij het invullen van het stembiljet, dat vanaf 1 december op de website van Rabobank Sneek- Zuidwest Friesland staat. Stemmen kan de hele maand december via de website www.rabobank.nl/sneek-zwf.

Let op: klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid. Klanten die wel stemmen, maar geen lid zijn, worden automatisch lid gemaakt. Bent je geen klant van de bank en stemt je toch? Dan is jouw stem niet geldig.