Bestuurskamer Schuttersveld

Na ruim 10 jaar Schuttersveld is er voor vv Black Boys een primeur op dit sportcentrum, we hebben de beschikking tot een bestuurskamer. Na al die jaren tegenstanders en scheidsrechters ontvangen in de sportparkkantine een zeer positieve ontwikkeling.

Het bestuur heeft de afgelopen tijd veel contact gehad met de gemeente Súdwest Fryslân. Hierin is ook aangegeven dat er belang is bij een ruimte waar wij in alle rust tegenstanders en scheidsrechters kunnen ontvangen en dit niet in een rumoerige kantine hoeven te doen.
De gemeente is het met het bestuur van Black Boys eens dat het niet wenselijk is gasten te ontvangen in de kantine.
De gemeente Súdwest Fryslân is zeer meedenkend geweest en heeft in overleg met andere verenigingen ons deels de toegang gegeven tot een bestuurskamer in het sportcentrum. De ruimte bevind zich aan de linkerkant van de schuifdeuren en gaat op wedstrijddagen duidelijk aangegeven worden.

Vanaf heden zullen op dagen dat jeugd thuis speelt altijd een van de bestuursleden aanwezig zijn.
In overleg met de andere betrokken partijen is het nu zaak er een gezellige en functionele ruimte van te maken!