BELANGRIJKE Deadlines M.B.T seizoen 2017/2018:

01-06-2017: Deadline aanmelden jeugdleden in verband met het het inschrijven van teams in de competitie graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor 01-06

Na deze datum is het uiteraard in overleg nog mogelijk om lid te worden!

10-06-2017: Deadline overschrijvingen A & B categorie

Dit is alleen van belang als je van of naar een andere club komt of gaat

15-07-2017 – 06-08-2017: Beperkte beschikbaarheid van het secretariaat i.v.m. vakantie

01-09-2017: Afmelden of aanpassen lidmaatschap

Afmelden na 1 september, betekend dat de contributie gewoon in rekening wordt gebracht Aanmelden kan via de knop LID WORDEN op de site of per mail via info@vvblackboys.nl <mailto:info@vvblackboys.nl>

Wil je ook komen voetballen bij Black Boys? Meld je dan aan voor een van de onderstaande categorieën

* G-Voetbal (G-voetballers zijn altijd welkom bij VV Black Boys!

* Dames (Onze dames hebben helaas niet genoeg speelsters meer voor volgend seizoen, maar met vers bloed is het allicht mogelijk om het team voort te zetten!)

* Senioren (In zowel de A-selectie als het tweede en het derde elftal is er nog ruimte voor talent/enthousiasme! Aanmelden als vriendenteam kan uiteraard ook! Let wel een team dient minimaal 16 spelers te hebben. Mocht dit net niet lukken, neem dan ZSM contact op!

* Jeugd (MO15, MO-11, JO-9, JO-11, JO13) Staat je leeftijdscategorie er niet tussen? Roep dan al je vriendjes en vriendinnetjes op en vorm samen een team! Daarnaast is het mogelijk om je vrijblijvend aan te melden. Mochten we door de aanmeldingen nog een team gaan inschrijven, dan zetten wij dit ZSM online.

* Zaal (Inschrijving kan in principe alleen per team! Geen team, maar wel interesse? Neem dan z.s.m. contact met ons op en we zullen kijken naar de mogelijkheden! Ook damesteams kunnen zich aanmelden!)

Contributietarieven 2017/2018

O9: € 70 per seizoen
O11 & O13: € 85 per seizoen
O15: € 95 per seizoen
O17 & O19: € 125 per seizoen
Senioren dames: € 110 per seizoen
G-Voetbal: € 85 per seizoen
Senioren heren: € 170 per seizoen
Senioren zaal: € 140 per seizoen
Combi Zaal + Veld: € 240 per seizoen

Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet om deze te stellen via info@vblackboys.nl.