BELANGRIJK!!! Berichtgeving 1 april 2018

Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn, zo ook ons bericht van afgelopen vrijdag (30-03 red). Dit bericht werd alleen al op onze Facebookpagina door ruim 7000 mensen gezien. In dit bericht kondigden wij aan dat Sandor van der Heide onze hoofdmacht per seizoen 2018/2019 zou komen versterken. Uiteraard is er wel contact geweest met Sandor, maar niet om bij ons te komen spelen. We willen Sandor wel bedanken voor het meewerken aan onze grap en wensen hem nog een mooi seizoen bij de Graafschap.

In deze grap zit wel een boodschap voor iedereen die VV Black Boys een warm hart toedraagt. Op dit moment is onze mooie en gezellige vereniging met 3 teams actief op zondag. Als er niks gebeurt is dit voor volgend seizoen niet mogelijk en gaan we sowieso terug naar 2 teams.

Daarom nodigen wij iedereen die eerder bij VV Black Boys heeft gespeeld of zoekend is naar een leuke club om te voetballen uit om bij ons te komen spelen!  Of je nou veel talent hebt, zoals Sandor van der Heide, of wat minder talent, dit maakt bij VV Black Boys niks uit. Jong en oud is welkom.
We staan voor gezelligheid en lekker voetballen met z’n allen!

Laten we als vereniging ons best doen voor volgend seizoen weer zoveel mogelijk spelende leden op de zondag te krijgen!

Lid worden? Klik hier!