Autoservice Aissa & de Vries en Autobedrijf Aissa nieuwe diamantsponsor Black Boys

Autoservice Aissa & de Vries wordt in combinatie met Autobedrijf Aissa met ingang van volgend seizoen voor een periode van drie jaar de nieuwe diamantsponsor van Black Boys.

Vanaf 1 juli a.s. zullen deze bedrijfsnamen worden vermeld op de wedstrijdshirts, trainingspakken, tassen en vrijetijdstenues van het eerste elftal. Autoservice Aissa & de Vries en Autobedrijf Aissa komen in de plaats van de Black Boys sponsorgroep, die tot en met het einde van dit seizoen als diamantsponsor fungeert en als zodanig op de voorkant van de shirts is vermeld. De sponsorcommissie en voetbalvereniging Black Boys zijn uiteraard zeer ingenomen met deze overeenkomst maar danken daarnaast ook de Black Boys sponsorgroep, die met ingang van volgend seizoen op de achterzijde van de shirts wordt vermeld.

Autoservice Aissa & de Vries is een bedrijf met een jarenlange ervaring in de autobranche. Het bedrijf voorziet in het onderhoud (kleine en grote onderhoudsbeurten) aan en in zowel kleine als grote reparaties van automobielen. Daarnaast verzorgt Autoservice Aissa & de Vries APK-keuringen en kan men ook voor carcleaning bij het bedrijf terecht. Verder staat het bedrijf bekend om zijn snelle en persoonlijke service.

Autobedrijf Aissa is het adres voor een goede en betrouwbare occassion. Het bedrijf dat zich bezig houdt met in- en verkoop, im- en export van jonge en ongevalvrije auto’s, heeft altijd en voor ieder budget c.q. beurs een aantal goede en betrouwbare auto’s op voorraad. Indien er geen geschikte auto op voorraad is, dan probeert Autobedrijf Aissa conform de wensen van de klant een passende auto te vinden. Kortom; bent u op zoek naar een auto? Dan bent u bij Autobedrijf Aissa aan het juiste adres.

reclameborden-aissa