Ate Breeuwsma en VV Black Boys scheiden wegen

Afgelopen maandagavond heeft het bestuur van VV Black Boys, in samenspraak met Ate Breeuwsma, besloten om de samenwerking vroegtijdig te beëindigen.

VV Black Boys is van oudsher een vereniging waarbij de hoofdtrainer uit eigen gelederen komt. Een eigenzinnige volksclub waar voor een trainer van ‘buiten af’ dan vaak ook een mooie uitdaging ligt. Het bestuur heeft getracht om dit jaar het ingezette toekomstbeleid, waarbij er gebruik wordt gemaakt van trainers van buiten af, door te zetten met Ate. Helaas hebben we echter vroegtijdig moeten concluderen dat de beoogde wisselwerking tussen Ate en onze vereniging, c.q. onze A en B selectie, niet tot stand is gekomen en ook niet zal komen.

Dit heeft niets te doen met Ate zijn trainerscapaciteiten of met Ate als persoon. De verklaring is simpel; wanneer de klik tussen de hoofdtrainer en de groep er niet is en ook niet zal komen, dan is het (te) moeilijk om gestelde doelen te behalen en kun je er beter mee stoppen. Deze conclusie is in goed overleg en zonder wrok met Ate getrokken.

Dat er andere verklaringen/geruchten de ronde hebben gedaan betreurt ons ten zeerste. Deze zijn namelijk niet op waarheid berust.

Middels deze weg willen we Ate van harte bedanken voor de getoonde inzet en veel succes toewensen voor de toekomst. Tot ziens langs de lijnen en het ga je goed!

Het bestuur zal de komende tijd energie steken in het vinden van een geschikte opvolger.