Aquant Schoonmaakservice Sneek Wedstrijdsponsor

Wedstrijdsponsor van het duel Black Boys 1 – Oosterlittens 1 is Aquant Schoonmaakservice Sneek.

 

 

Schoonmaakbedrijf Aquant is al jaren een betrouwbaar en betrokken schoonmaakbedrijf met een ruime ervaring in de schoonmaakbranche. Bij Aquant staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Hun goed opgeleide schoonmakers streven naar de beste resultaten.

Onderwijsinstellingen

Studenten, leerlingen en docenten presteren het beste in een schone school. Bovendien is een grondige schoonmaak in scholen belangrijk voor de gezondheid, want ziektekiemen verspreiden zich nu eenmaal snel in zo’n drukke omgeving.

Schoonmaakbedrijf Aquant is specialist in schoonmaken en heeft ervaring in de schoonmaak van scholen en andere schoonmaakintensieve omgevingen zo als zorginstellingen .
Omdat elke school anders is, komen we altijd eerst bij onze klanten langs. We bespreken dan uw wensen en bekijken om hoeveel ruimtes het gaat. Daarna maken we een plan, waarin we ook rekening houden met de lesroosters en de vakanties. Zo zorgen we voor een optimale bezetting door het jaar heen.

Schoonmaakonderhoud

De interieurverzorg(st)ers van Aquant verzorgen alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij aan dagelijkse interieurverzorging, periodieke schoonmaak, sanitaire reiniging. Een schone werkomgeving werkt immers niet alleen prettig, maar is bovendien ook het visitekaartje van uw bedrijf. Een schone werkplek zal bijdragen aan de productiviteit en het goede gevoel voor u en uw medewerkers.  Mensen presteren beter in een schone werkomgeving.

Recreatie schoonmaak

Een geslaagde vakantie begint in een schone bungalow of boot. Aquant Schoonmaakbedrijf heeft door haar jarenlange ervaring een schoonmaakconcept ontwikkeld waarbij kwaliteit, efficiëntie, contente opdrachtgevers en tevreden gasten centraal staan.
Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het schoonmaken van recreatiebungalows, het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, het schoonmaken van boten en het schoonmaken van alle overige voorzieningen op recreatieparken en campings. Daarnaast verzorgen wij het gehele logistieke proces van het inbrengen van het bedlinnen tot het aanvullen van de inventaris in de bungalows of chalets of boten,

Wij werken voor alle toonaangevende recreatieondernemingen van Friesland.

Aquant, uw helpende hand!

Bent u geintereseerd in de diensten van Aquant? Kijk dan eens op hun website: aquant.nl!