Actieweek Black Boys

Binnenkort tovert onze club de Poiesz Supermarkt aan de Jancko Douwamastraat om in een echte Poiesz Black Boys Supermarkt. Van zondag 13 maart tot zondag 20 maart is het namelijk de Actieweek van Black Boys en in die week proberen we om zoveel mogelijk muntjes voor Black Boys te verzamelen.

Zo zullen op zaterdag 19 maart verschillende ouders en jeugdleden in de Poiesz Supermarkt aanwezig zijn om gevulde koeken aan de man/vrouw te brengen. Deze gevulde koeken brengen per vier stuks maar liefst 15 muntjes op. Dat is niet alleen een lekkere aanbieding, maar ook een prachtige stimulans om onze koker te vullen. Dus volgende week tijdens de Black Boys Actieweek allemaal even wat lekkers bij de koffie halen bij de Poiesz Supermarkt, pardon de Poiesz Black Boys Supermarkt aan de Jancko Douwamastraat. Alvast bedankt voor uw support!

FotoFlexer_Photomunt