A-selectie vv Black Boys 2020/2021

Lars van Dijk (WPB)

Alex de Jong (WPB)

Jan Broersma (stopt)

Thierry Waffeu Talla (n.n.b.)

Mo Camara (n.n.b.)

Carlos Kamphuis (stopt)

Aanwinsten

Gelukkig zijn er ook versterkingen binnen gesleept! Twee oude bekenden zullen volgend jaar weer hun opwachting maken op het Schuttersveld. De eerste is Jacob Verwer. Jacob behoorde eerder al in de A-selectie van VV Black Boys. Na avonturen bij Lemmer en WPB kiest hij dus nu weer voor VV Black Boys. Met zijn ervaring een welkome versterking!

De andere oude bekende is Roelof Bleijinga. Na een periode van blessures, is de verdediger weer dusdanig fit dat hij weer voor zijn kans gaat!

Ook zijn er externe aanwinsten volgend seizoen te bewonderen in het mooiste shirt van Nederland:

Yannick Lühoff komt over van Waterpoort Boys. De aanvaller kwam vooral uit voor het 2e elftal, hoewel hij ook een tijd behoorde tot de A-selectie aldaar.

Ali Javidrad (WPB) & Marshall Assi (Woudsend) waren al actief bij VV Black Boys, echter door de corona omstandigheden bleef hun debuut op zich wachten.

Naast de mannen die aangetrokken zijn, zijn we ook blij dat verdediger Martijn Jetten, aanvaller Michael Jansen, middenvelder Joël Baptiste en doelman Sander de Vries terugkeren in de A-selectie. Door uiteenlopende redenen waren zij het afgelopen seizoen (deels) te bewonderen in het tweede elftal.

De technische staf was al eerder bekend gemaakt. Vooralsnog heeft de club nog geen vervanger weten te strikken voor verzorger Ferry Loolofs. Hier staat dan ook een vacature voor open.

Veel succes komend seizoen, maar eerst genieten van de welverdiende zomerstop!

Voorlopige A selectie Black Boys seizoen 2020/2021

Raymond Abelsma