20 mei Slotdag VV Black Boys

Op zondag 20 mei a.s. vindt de slotdag van VV Black Boys plaats. Tijdens deze slotdag zijn er diverse activiteiten georganiseerd!

Voor de jeugd zijn er meerdere activiteiten georganiseerd, o.a. springkussens, draaiend rad. VV Black Boys 1 speelt dan haar laatste thuiswedstrijd om 14.00 uur tegen VV Nieuweschoot 1, met in de rust de finale van de Erwin de Vries Penaltybokaal! Daaraan voorafgaand zijn er op sportcentrum Schuttersveld ook allerlei activiteiten. Zo vindt om 11.00 uur een wedstrijd van het 2e en om 12.30 uur een wedstrijd van de G-voetballers van Black Boys. Na afloop van deze activiteiten wordt de slotdag voortgezet met een barbecue, draaiend rad met grote prijzen en muziek door DJ Gerard Baggel.

Graag tot ziens op zondag 20 mei bij de Slotdag van VV Black Boys!