5 nieuwe sponsoren!

De sponsorcommissie heeft in de afgelopen periode met een aantal bedrijven overeenstemming bereikt over sponsoring van de kleding van verschillende teams en over toetreding tot de co-sponsorgroep van onze vereniging.

Zo sponsort Steunebrink Tegelwerken de trainingspakken van het dit seizoen in de competitie debuterende Black Boys JO19. Daarnaast treedt Café de Kroon samen met Postmus Bestratingen op als kledingsponsor van het tweede zaalteam (de BuukBoys) van onze club en diezelfde rol wordt door Buiten Hoveniers vervult bij het derde zaalteam van Black Boys. Tenslotte wordt ook het zesde zaalteam in het nieuw gestoken en wel door Brandmerck, dat tevens voor een periode van twee seizoenen toetreedt tot de co-sponsorgroep van Black Boys.


Steunebrink tegelwerken in Sneek is het adres, wanneer het om de inpandige betegeling van panden gaat. De betegeling van badkamers, toiletten en keukens is bij dit bedrijf in goede en vertrouwde handen en het eindresultaat is altijd een plaatje.
Zie ook; steunebrink-tegelwerken.nl

Brandmerck is een online marketing bureau met vestigingen in Sneek en Groningen. Brandmerck is als Google partner gespecialiseerd in de optimalisatie van de vindbaarheid van bedrijven, instellingen e.d. op internet. Met andere woorden, Brandmerck zorgt er met de juiste online strategie voor dat jouw website in zoekmachines zoals Google goed vindbaar is.
Zie ook; brandmerck.nl

Het oergezellige café De Kroon dat is gevestigd op de hoek van de Jousterkade en de Bothniakade of om het op zijn Snekers te zeggen, vlakbij de elektriese brugge, is één van de beste uitgaansgelegenheden in de Waterpoortstad. Het café is niet alleen een begrip onder de Snekers stappers, maar is ook bekend vanwege de Ronde van de Kroon, een fietstocht waarmee geld voor de bestrijding van ALS wordt ingezameld.
Zie ook; facebook.com/cafedekroonsneek

Postmus Bestratingen Sneek is een gediplomeerd en gecertificeerd bedrijf, dat niet alleen actief is in de wegenbouw, maar ook bijv. de complete aanleg van siertuinen verzorgt.
Zie ook; facebook.com/postmusbestratingen

Buiten Hoveniers uit Sneek is gespecialiseerd in zowel het ontwerpen, het aanleggen als het onderhouden van tuinen.  Daarbij verzorgt het bedrijf de complete bestrating en beplanting. Verder beschikt het bedrijf over zeer veel expertise als het gaat om de verzorging van bomen.
Zie ook; hoveniersbedrijfbuiten.nl

Het spreekt voor zich, dat de sponsorcommissie bijzonder ingenomen is met de steun van bovenstaande bedrijven. Mede daardoor is Black Boys niet alleen in staat om de verschillende teams op een goede en professionele wijze, maar ook als eenheid te presenteren.